“ Cinemateca în alb si în negru,
pe platoul de filmare ”

REGIA: Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Restaurant La Castel

SCENARIU: Agenția Aquavita

CU: Irina Păcurariu, Pavel Bartoș, Felicia Filip, Daniela Nane, Olimpia Melinte,Radu Ghilaș, Adrian Naidin și multe alte nume mari ale scenelor.

TEMĂ:filmul clasic alb-negru, în toate formele sale cunoscute ecranelor mari și mici.

SINOPSIS: Fundația Bethany continuă tradiția celui mai așteptat eveniment caritabil al anului prin Ediția a III-a a Balului de La Castel.

Pe 30 mai, Balul de La Castel va recrea atmosfera de pe platourile de filmare și își va uimi participanții prin farmecul și eleganța filmului clasic alb – negru.

În fața a peste 300 de invitați se va derula scenariul compus din momente live cu muzică de film, dans, pantomimă, alături de multe alte cadre nice prin concept și punere în scenă.

Licitația caritabilă de obiecte rare de artă și cadouri de colecție va oferi oportunitatea invitaților de a achiziționa prin donații componente unicat ce le vor completa colecțiile personale atât de valoroase.

O nouă temă, o nouă abordare pentru un eveniment care a intrat în istoria filantropiei locale, dar cunoscut și recunoscut la nivel național, își provoacă invitații și susținătorii. De la an la an, se dorește ridicarea ștafetei prin temele propuse, prin conceptul de eveniment și prin persoanele publice care aleg să se implice pro-bono. Dacă în primii doi ani tematica balului a vizat specificul perioadei La Belle Epoque, 2014 își regășește participanții în peliculă alb-negru, în scene de film clasic care au făcut posibil drumul cinematografiei de astăzi.

Succesul greu de depășit al edițiilor anterioare transformă Balul de La Castel într-o misiune a Fundației Serviciilor Sociale Bethany și a întregii comunități.

CAUZĂ: Fondurile strânse în urma evenimentului ”Balul de La Castel” vor susține serviciile centrului de recuperare pentru copiii cu dizabilități din cadrul Fundației Bethany (servicii gratuite de kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațională pentru peste 40 de copii). Fondurile vor fi direcționate către achiziționarea de echipamente pentru kinetoterapie și pentru achitarea serviciilor de terapie recuperatorie.

PREMIERĂ ÎN IAȘI: 30 MAI 2014, ORA 19.00, BALLROOM LA CASTEL

DRESSCODE: Alb/Negru

SUSȚINERE/PARTICIPARE LA PREMIERĂ: INVITAȚIE pentru două persoane la eveniment: 500 lei ce pot fi achitați direct către organizator sau în contul Bethany:
IBAN RO17BACX0000000808906000, deschis la UniCredit Tiriac Bank SA.

COMITET DE ORGANIZARE: Traian Luca – Key Product Manager Gemini CAD Systems, Penta Rezidențial, Flaviu Manea – Consultant finanțări, Manuela Manea, Elena Manolache- Marketing & PR Manager Toyota Iași, Gabriela Sauciuc – General Manager Club Moving Iași, Dana Buzilă – Manager Hotel Restaurant La Castel Iași, Claudiu Ivașcu – Landscape Architect Belle Jardin

CONTACT:

  • 0766 680 246 • georgiana.vieru@bethany.ro;
  • 0741 786 889 • diana.zaharia@bethany.ro

Fundația Serviciilor Sociale Bethany, organizație neguvernamentală înființată în anul 1994, urmărește îmbunătățirea calității vieții persoanelor dezavantajate, în special a copiilor și a familiilor, oferind servicii sociale și promovând practici profesioniste în asistența socială.