Ediția a VIII-a Balul de la Castel

AQUAFEERIA

– 13 iunie 2018 –

Organizator: Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Parteneri principali: Hotel Restaurant La Castel, Agenția Încotro, Rodotex

Data: 13 iunie 2019, ora 19.00

Loc de desfășurare: Hotel Restaurant La Castel, Ballroom

Amfitrion: Pavel Bartoș

Invitat special: DIRECȚIA 5

Conceptul evenimentului: Aquafeeria

Povestea evenimentului

În anul 2012 invitam pentru prima dată ieșenii la un exercițiu de generozitate într-un cadru distins și elegant. Balul de La Castel a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii în dificultate, iar de atunci reunește în fiecare an peste 350 de personalități marcante și parteneri din mediul cultural, medical sau de afaceri din regiunea Moldovei și nu numai.

Cu fiecare ediție, Balul de La Castel ia forme noi și ingenioase prin abordarea unei tematici diferite care poate fi descoperită prin decorurile din sală, momentele artistice, meniu, ținute, până la cele mai mici detalii.

AQUAFEERIA

Prin cea de-a VIII-a ediție a evenimentului caritabil Balul de La Castel, vă provocăm să descoperim împreună noi oceane de bunătate. Nemăsurate, nemărginite, nelimitate de țărmuri. Ne vom lăsa purtați spre adâncurile unei seri dedicate generozității, inspirată din imensitatea lumii oceanice. Întinderi sublime de ape își vor dezvălui cele mai ascunse bogății într-un spectacol de culoare, texturi și licăriri dintre cele mai aparte.

Programul artistic

Opere de artă, creații vestimentare ale designerilor români, obiecte de valoare și experiențe surpriză, toate vor fi elemente magice care vor contura o seară aparte. Emoția și energia le vom trăi alături de invitații noștri speciali, trupa Direcția 5.

Licitația caritabilă

Pe 13 iunie vă veți putea completa colecțiile cu lucrări de valoare ale unor artiști români recunoscuți pentru talentul lor. Licitația caritabilă va include, de asemenea, obiecte și accesorii vestimentare, obiecte de colecție și experiențe surpriză. Toate au semnificații neprețuite și ne vor purta, prin simbolistica lor, spre o lume care nu cunoaște granițe.

Detalii la:
Georgiana Vieru – Coordonator eveniment
0743 628 489
georgiana.vieru@bethany.ro