Ediția a IV-a Balul de la Castel 19 iunie 2015

SOLSTITIUM

Hotel Restaurant La Castel, sala Ballroom, ora 19.00

Organizator: Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Amfitrionii serii: Irina Păcurariu și Pavel Bartoș

Invitați speciali: Felicia Filip, Adrian Naidin, Concertino Band, Andra Botez & Friends

SOLSTITIUM

Plasat temporal pe data de 19 iunie 2015, Balul de La Castel deschide perioada cea mai încărcată de simbolistică și semnificații la nivel senzorial și extrasenzorial din întregul an 2015 – perioada care începe cu momentul solstițiului de vară -21 iunie- și se încheie cu sărbătoarea de Sânziene – 24 iunie.

SOLSTITIUM este tema noii ediții a evenimentului Balul de La Castel care însumează semnificații și simboluri regăsite în obiceiuri și tradiții românești. Dar, pentru că tind să-și piardă din strălucire în fața modernului, mereu provocator, Balul de La Castel își propune să readucă tradiția în prezentul mereu râvnit și să creeze o ediție spectaculoasă, plină de lumină și culoare.

Cauza:

Balul de La Castel s-a născut din generozitate. An de an, evenimentul reunește din ce în ce mai multe persoane care doresc să susțină cauza noastră – centrul de recuperare pentru copiii cu dizabilități deschis în cadrul Fundației Bethany. Aici, profesioniști extrem de dedicați lucrează anual cu aproximativ 50 de copii cu dizabilități, încercând să-i pregătească pentru viitor, un viitor în care să se descurce cât mai bine în societate.

AFLĂ MAI MULTE

Dresscode:

Rochii văratice țesute-n flori, accesorii cu motive tradiționale, împletituri sau flori în păr.

INVITAȚIA pentru două persoane la eveniment este în valoare de 500 lei. Suma poate fi achitată direct către organizatori sau în contul Bethany: IBAN RO17BACX0000000808906000, deschis la UniCredit Tiriac Bank SA.

Mulțumiri speciale pentru ajutor în demersul organizării: Traian Luca – Key Product Manager Gemini CAD Systems, Penta Rezidențial; Limuzine de Epocă; Flaviu și Manuela Manea – Consultant finanțări; Elena Manolache- Marketing & PR Manager Toyota Iași; Diana Avasâlcei – Academia de Lifestyle; Lavinia Holicov; Dana Buzilă – Manager Hotel Restaurant La Castel Iași.

Ne auzim cu plăcere:

  • 0743 628 489 – georgiana.vieru@bethany.ro;
  • 0741 786 889 – diana.zaharia@bethany.ro

Fundația Serviciilor Sociale Bethany, organizație neguvernamentală înființată în anul 1994, urmărește îmbunătățirea calității vieții persoanelor dezavantajate, în special a copiilor și a familiilor, oferind servicii sociale și promovând practici profesioniste în asistența socială.