Evenimentul este organizat în beneficiul copiilor în dificultate
sprijiniți prin programele Fundației Bethany

 

Rezervă-ți locurile la
Balul de La Castel!

 

Fii partener la eveniment!

Ediția a V-a Balul de la Castel

METROPODISEEA

– 15 iunie 2016 –

Organizator: Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Parteneri principali: Hotel Restaurant La Castel, Rodotex, Medicover și Agenția Încotro

Data: 15 iunie 2016, ora 19.00

Loc de desfășurare: Hotel Restaurant La Castel, Ballroom

Amfitrioni: Irina Pacurariu și Pavel Bartoș

Invitat special: Horia Brenciu și HB Orchestra

Conceptul evenimentului: METROPODISEEA, călătorie în 5 acte

Povestea evenimentului

În anul 2012 invitam pentru prima dată ieșenii la un exercițiu de generozitate într-un cadru distins și elegant. Balul de La Castel a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii în dificultate, iar de atunci reunește în fiecare an peste 400 de personalități marcante și parteneri din mediul cultural, medical sau de afaceri din regiunea Moldovei și nu numai.

Cu fiecare ediție, Balul de La Castel ia forme noi și ingenioase prin abordarea unei tematici diferite care poate fi descoperită prin decorurile din sală, momentele artistice, meniu, ținute, până la cele mai mici detalii.

METROPODISEEA, călătorie în 5 acte

Prin cea de-a V-a ediție a evenimentului Balul de La Castel, vă invităm să începeți o călătorie fascinantă în 5 orașe spectaculoase: Paris, Barcelona, Veneția, Las Vegas și Tokyo.

METROPODISEEA este noua temă a evenimentului și o descoperire simbolică a lumii și a sinelui pe care o inițiem în seara de 15 iunie 2016. Pornim împreună într-o aventură în care ne însoțim cu arta, frumosul și generozitatea.

Programul artistic

Invitații speciali din seara evenimentului ne vor purta într-o călătorie imaginară deosebită prin momente artistice de muzică și dans spre cele 5 destinații. Balul de La Castel va deveni un eveniment spectacol prin prezența electrizantă a artistului Horia Brenciu și HB Orchestra.

Licitația caritabilă

Opere de artă, obiecte de colecție sau experiențe surpriză vor putea fi licitate în seara evenimentului. Vă veți putea completa colecțiile cu lucrări de valoare ale unor artiști români recunoscuți pentru talentul lor, precum Leontin Păun, Codrin Mircea, Vladinsky sau opere donate de PAVOT. Toate obiectele prezente în cadrul licitației caritabile poartă semnificații neprețuite și ne vor purta, prin simbolistica lor, spre cele cinci destinații.

Participarea la eveniment se poate face printr-o donație de 600 de lei, reprezentând sprijinul dumneavoastră pentru copiii și tinerii asistați prin programele Fundației Bethany. Plata se poate face direct către organizatori sau în contul Fundației Bethany: IBAN RO17BACX0000000808906000, deschis la UniCredit Tiriac Bank SA.

  • 0743 628 489 – georgiana.vieru@bethany.ro;
  • 0741 786 889 – diana.zaharia@bethany.ro