Ediția a X-a Balul de la Castel

A R T E M P O R A L

– 14 iunie 2023 –

Organizator: Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Parteneri principali: Hotel Restaurant La Castel, Peripoetic, Rodotex

Data: 14 iunie 2023, ora 18.00

Loc de desfășurare: Hotel Restaurant La Castel, Castel Ballroom

Amfitrioni: Olimpia Melinte & Pavel Bartoș

Invitat special: Orchestratorul şi dirijorului Marius Hristescu, acompaniat de Corul și Orchestra Concertino din Chişinău

Conceptul evenimentului: artă și timp

Povestea evenimentului

În anul 2012, invitam pentru prima dată ieșenii la un exercițiu de generozitate într-un cadru distins și elegant. Balul de La Castel a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii în dificultate, iar de atunci reunește în fiecare an peste 400 de personalități marcante și parteneri din mediul cultural, medical sau de afaceri din regiunea Moldovei și nu numai.

Cu fiecare ediție, Balul de La Castel ia forme noi și ingenioase prin abordarea unei tematici diferite care poate fi descoperită prin decorurile din sală, momentele artistice, meniu, ținute, până la cele mai mici detalii.

ARTEMPORAL, firul roșu al binelui, legat de artă și timp

Tema serii de bal din acest an, ARTEMPORAL, sculptează filantropia în artă și timp. Un eveniment crescut în 10 ediții până la ceea ce este astăzi cel mai așteptat eveniment caritabil din regiune, Balul de La Castel a reușit să susțină copiii și tinerii aflați în dificultate înscriși în programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany prin ore de terapie, sprijin educațional și burse de studiu.

Seara de 14 iunie 2023 este dedicată lor și celor două concepte conturate mai sus. Timpul și arta au reușit, împreună, să ne păstreze aproape de un viitor pictat în nuanțe mai blânde pentru cei care au nevoie de noi.

Programul artistic

Recital de poveste sub bagheta orchestratorului şi dirijorului Marius Hristescu și acompaniat de Corul și Orchestra Concertino din Chişinău.

Licitația caritabilă

Pe 14 iunie 2023, vă veți putea completa colecțiile cu lucrări monumentale lucrate de artiști recunoscuți internațional pentru talentul lor, pictori și sculptori deopotrivă. Licitația caritabilă va include, de asemenea, obiecte de colecție și experiențe surpriză. Punem binele în ramă în cel mai demn de admirație moment al anului.

Detalii la:
Diana Păiuș
0722.335.689
diana.paius@bethany.ro