Rezervă-ți locurile la
Balul de La Castel!

 

Fii partener la eveniment!

Ediția a VI-a Balul de la Castel

Odată ca niciodată

– 8 iunie 2017 –

Organizator: Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Parteneri principali: Hotel Restaurant La Castel, Agenția Încotro, Rodotex

Data: 8 iunie 2017, ora 19.00

Loc de desfășurare: Hotel Restaurant La Castel, Ballroom

Amfitrioni: Melania Medeleanu și Pavel Bartoș

Invitat special: Vunk

Conceptul evenimentului: Odată ca niciodată

Povestea evenimentului

În anul 2012 invitam pentru prima dată ieșenii la un exercițiu de generozitate într-un cadru distins și elegant. Balul de La Castel a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii în dificultate, iar de atunci reunește în fiecare an peste 400 de personalități marcante și parteneri din mediul cultural, medical sau de afaceri din regiunea Moldovei și nu numai.

Cu fiecare ediție, Balul de La Castel ia forme noi și ingenioase prin abordarea unei tematici diferite care poate fi descoperită prin decorurile din sală, momentele artistice, meniu, ținute, până la cele mai mici detalii.

Odată ca niciodată

Prin cea de-a VI-a ediție a evenimentului Balul de La Castel, vă provocăm să pătrundeți într-o lume în care toate sunt posibile câtă vreme aveți putința de a vi le imagina. Magia decorurilor, aventurile copilăriei și îndrăgitele ei chipuri vor fi toate parte din povestea pe care o vom scrie împreună pe 8 iunie și pe care o numim frumos și simplu „Odată ca niciodată”.

Programul artistic

Opere de artă, creații vestimentare ale designerilor români, obiecte de valoare și experiențe surpriză, toate vor fi elemente magice care vor contura un bal de poveste. Emoția și energia le vom trăi alături de invitații noștri speciali, trupa Vunk.

Licitația caritabilă

Pe 8 iunie vă veți putea completa colecțiile cu lucrări de valoare ale unor artiști români recunoscuți pentru talentul lor.Toate obiectele prezente în cadrul licitației caritabile poartă semnificații neprețuite și ne vor purta, prin simbolistica lor, spre o lume aparte.

Participarea la eveniment se poate face printr-o donație de 600 de lei, reprezentând sprijinul dumneavoastră pentru copiii și tinerii asistați prin programele Fundației Bethany. Plata se poate face direct către organizatori sau în contul Fundației Bethany: IBAN RO17BACX0000000808906000, deschis la UniCredit Tiriac Bank SA.

  • 0743 628 489 – georgiana.vieru@bethany.ro;