Ediția a IX-a Balul de la Castel

R E V E R D E R I A

– 9 iunie 2022 –

Organizator: Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Parteneri principali: Hotel Restaurant La Castel, Agenția de publicitate Încotro, Rodotex

Data: 9 iunie 2022, ora 19.00

Loc de desfășurare: Hotel Restaurant La Castel, Green View Salon

Amfitrioni: Olimpia Melinte & Pavel Bartoș

Invitat special: The Motans

Conceptul evenimentului: R E V E R D E R I A

Povestea evenimentului

În anul 2012, invitam pentru prima dată ieșenii la un exercițiu de generozitate într-un cadru distins și elegant. Balul de La Castel a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii în dificultate, iar de atunci reunește în fiecare an peste 350 de personalități marcante și parteneri din mediul cultural, medical sau de afaceri din regiunea Moldovei și nu numai.

Cu fiecare ediție, Balul de La Castel ia forme noi și ingenioase prin abordarea unei tematici diferite care poate fi descoperită prin decorurile din sală, momentele artistice, meniu, ținute, până la cele mai mici detalii.

REVERDERIA, mărturia rezilienței

Tema serii de bal din acest an, REVERDERIA, este mărturia rezilienței, a visurilor duse mai departe și a unei misiuni care va continua neîncetat. Inspirată de forța naturii, de începuturile ei perene și neîndoielnice, tema celei de a IX-a ediții a Balului de La Castel pune în lumină verdele, pasărea, frunza, susurul apei, botanica în toată splendoarea sa, umblată la pas și bătută din aripi de toate vietățile care o completează sublim. După doi ani, această nouă ediție este dedicată puterii de a o lua de la capăt, indiferent de obstacole și de opriri.

Programul artistic

Opere de artă ale unor pictori și sculptori de renume, obiecte de valoare și experiențe surpriză, toate vor fi elemente magice care vor contura o seară aparte. Emoțiile vor prinde aripi și alături de invitații noștri speciali – trupa The Motans.

Licitația caritabilă

Pe 9 iunie, vă veți putea completa colecțiile cu lucrări de valoare ale unor artiști români recunoscuți pentru talentul lor, pictori și sculptori deopotrivă. Licitația caritabilă va include, de asemenea, obiecte de colecție și experiențe surpriză. Toate au semnificații neprețuite și ne vor purta, prin simbolistica lor, spre o lume a visurilor ce prinde aripi prin fapte bune și generozitate.

Detalii la:
Diana Păiuș
0722.335.689
diana.paius@bethany.ro